Golden Gate

Golden Gate este o iapa speciala atat prin temparament cat si prin origini – face parte din rasa germana Rhinelander (cunoscuta si sub numele de Rheinish).

Rhinelander este o  rasa de talie mare, care prezinta ca si trasaturi specifice un temperament bland si o inteligenta deosebita. Caii din rasa Rhinelander se maturizeaza rapid.

Cu toate ca este un cal deosebit de calm si bland, Golden Gate este foarte buna la sarituri.  In mod special insa, ii  plimbarile lungi in afara manejului, pe camp sau prin padure.

Golden Gate are 20 de ani si are culoarea maro stalucitor. Este bine dezvoltata si foarte sanatoasa. Docila si inteligenta, urmeaza intocmai comenzile calaretului dar in acelasi timp este deschisa si asimileaza repede trucuri noi si scheme. Odata invatat un truc aceasta il va face ori de cate ori calaretul ii va acorda aceasta oportunitate.

Docilitatea si calmul care o caracterizeaza o recomanda pentru a fi calarita de copii si de incepatori.

In orice situatie fie ca e vorba de oamenii pe care tocmai ii intalneste sau fie ca este vorba de “colegii” noi de club, Golden Gate se imprieteneste repede si pastreaza o relatie politicoasa si calda cu cei din jurul ei.

cai_025 cai_026 cai_028

 

5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *